Over ons

In 2017 ben ik (Danielle) een website begonnen met het verkopen van moderne poppenhuismeubels en accessoires. Dit groeide langzaam uit naar een behoorlijk drukke webshop. Ik maakte en tekende alle producten zelf in een autocad progamma en met behup van een 3D printer werd het getekende product werkelijkheid. Ik maakte veelal witte en natural kleur meubels. Na 4 jaar intensief deze producten te hebben gemaakt werd het tijd voor wat anders en ben ik begonnen met O zo tof.
Wat verkopen wij
Wij hebben een mooie (deels) handgemaakte collectie  wij houden erg van wit, dat vindt je dan ook veel terug in onze webshop.
Op Instagram merkte ik dat er heel veel mensen zijn die, net als ik, houden van wit en een licht interieur maar dat er weinig echt toffe witte woonaccessoires te krijgen zijn. Het viel mij op dat er weinig wit te vinden is in de winkels, je ziet heel veel zwart en donkere woonaccessoires. Dat bracht mij op het idee om een webshop te beginnen met veel witte woonaccessoires. Natuurlijk hebben we ook wel eens wat andere lichte kleuren als het maarbmooi matcht met de rest van het interieur. Zo verkopen wij bv ook de populaire jellyfish airplantjes, ook deze maken wij zelf. Onze producten zijn ook erg leuk om cadeau te geven, zo weet je zeker dat je iets bijzonders geeft!
Als je vragen hebt of je komt er niet helemaal uit of misschien wil je iets wat niet in onze shop staat, vraag het gerust, dan kunnen we altijd kijken of we je kunnen helpen.
Wij wensen je veel plezier in onze webshop!
Liefs van Danielle en de rest van het Ozotof team 🖤